Blog

De ce gazonul artificial?

De ce gazonul artificial

Gazonul artificial este o componenta permanenta in lumea sportului pentru multe motive:

 

1. Pe o suprafata cu gazon sintetic se poate juca mai des si pentru o perioada mai lunga. Gazonul artificial va ofera intotdeauna cele mai bune conditii de joc. Iarba naturala ”moare” dupa aproximativ 300 de ore de joc pe sezon, in timp ce pe un teren cu gazon sintetic se poate juca 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

 

2. Gazonul artificial rezista la orice conditii meteo. Pe timp de ploaie, un teren cu gazon sintetic este bine drenat.  Conditiile de seceta nu au nici un efect asupra calitatii suprafetei de joc. In acelasi timp nu mai exista problema baltilor, noroiului sau zonelor cu gazon lipsa. Utilizand gazon artificial, se poate juca oricand, nemai fiind nevoie de anularea unoi joc sau a unui antrenament.

 

3. Gazonul sintetic este usor de intretinut. Iarba naturala implica o procedura complexa: insamantare, cosit, ingrasaminte, pictura liniilor, dar si mult timp si bani. Aceasta procedura se simplifica simtitor cand vorbim despre gazonul artificial, iar o intretinere corespunzatoare a acestuia poate pastra caracteristicile tehnice de joc de pana la 15 ani.

 

4. Terenurile cu gazon sintetic ocupa mai putin spatiu. Puteti economisi spatiu amenajand un teren cu gazon artificial. Un teren cu gazon sintetic are aceeasi capacitate cat trei terenuri cu iarba naturala si poate fi folosit pentru diferite sporturi, sesiuni de antrenament, dar si jocuri.

 

Contacteaza-ne pentru a-ti raspunde intrebarilor!

Show Buttons
Hide Buttons