Ce facem

Suntem o echipa specializata in oferirea de solutii complete pentru terenurile de sport cu gazon artificial atat pentru nevoile cluburilor de amatori cat si pentru cele de profesionisti. Motivele pentru care firma noastra s-a impus pe piata au fost montajul profesionist, executia rapida a lucrarilor, garantia mare a gazonului furnizat si buna intretinere a bazelor sportive amenajate cu gazon artificial. Daca doriti sa investiti intr-un proiect si vreti sa aflati informatii relevante, puteti beneficia de consiliere cu un expert in acest domeniu. Va asteptam intrebarile cu mare interes.

Cine suntem

Greenfields este partenerul si furnizorul nostru pentru sistemele de gazon sintetic. Sunt specializati in dezvoltarea si productia de gazon sintetic de cea mai buna calitate. Referintele lor la nivel mondial sunt extraordinare. Au instalat gazon artificial pe nu mai putin de 3000 de terenuri de sport, au realizat cele mai multe terenuri de fotbal cu gazon artificial certificate de FIFA, peste 387 de terenuri dintr-un total de 2508. De asemenea, sunt considerati Producator Preferat de FIFA, FIH si IRB, fapt ce ii claseaza in cercul de elita al producatorilor de gazon artificial.

Obiective

Principalul nostru obiectiv este furnizarea de produse si servicii de calitate. In prezent piata gazonului artificial este invadata de produse de slaba calitate; prin partenerul nostru Greenfields, dorim sa imbunatatim calitatea gazonului artificial existent pe piata si sa implementam tehnologii de ultima generatie care sa aduca satisfactii de lunga durata pentru clientii nostri.

Show Buttons
Hide Buttons