Termeni si conditii

Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.marstansport.ro

Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

 

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, logo-uri, documente privind domeniul amenajarilor exterioare pentru terenuri de sport si alte suprafete cu gazon artficial care sunt proprietatea Marstan Life Sport.

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.marstansport.ro  reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve a acestor termeni si conditii. Marstan Life Sport isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.marstansport.ro.

 

DESCRIERE SITE

www.marstansport.ro  este un site web de prezentare a produselor si informatiilor legate de domeniul amenajarilor exterioare pentru terenuri de sport si alte suprafete cu gazon artificial.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web) este proprietatea Marstan Life Sport si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.marstansport.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Marstan Life Sports.

 

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Marstan Life Sport actualizeaza acest site pentru a inlesni accesul public la informatii privind domeniul amenajarilor exterioare pentru terenuri de sport si alte suprafete cu gazon artificial. Materialele sunt informative. Vom depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, vom incerca, in cel mai scurt timp, corectarea acestora. Informatia oferita poate contine legaturi web spre alte site-uri aspura continutului carora Marstan Life Sport nu detine niciun control si pentru care nu isi asuma nicio responsabilitate.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul www.marstansport.ro sunt respectate intru totul. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Marstan Life Sport are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Marstan Life Sport in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Informatiile furnizate in formularul de comanda pot fi folosite:

  • pentru a ne asigura ca site-ul www.marstansport.ro este relevant pentru nevoile dumneavoastra;
  • in scopuri publicitare proprii (email, SMS, posta):  newsletter, anuntarea promotiilor, a unor informatii noi etc.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: contact@marstansport.ro.

Marstan Life Sport poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Marstan Life Sport si ale site-ului www.marstansport.ro, actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Marstan Life Sport poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: realizarii de rapoarte / analize, realizarii de informari in scopuri proprii.

Marstan Life Sport ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

Va multumim pentru ca vizitati site-ul nostru. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii!

Show Buttons
Hide Buttons