gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
20 DE îNTREBăRI CU PRIVIRE LA UMPLEREA GAZONULUI SINTETIC CU GRANULE DE CAUCIUC
HOME / BLOG / 20 DE îNTREBăRI CU PRIVIRE LA UMPLEREA GAZONULUI SINTETIC CU GRANULE DE CAUCIUC

1.Ce fel de granule de cauciuc sunt folosite la umplerea gazonului artificial?
Granulele de cauciuc pot fi făcute direct din cauciuc sau reciclate din cauciuc (anvelope). Așa-numita elastomeri termoplastici (TPEs) pot fi utilizate, dar mai granulat decat  vulcanizat.  Vulcanizare este un tratament chimic pentru a îmbunătăți rezistența și performanța polimerilor din cauciuc . Calitatea  se adaugă ca cea mai importanta . Nimic nu ricoșează înapoi ca un cauciuc vulcanizat.  Procesul oferă, de asemenea, performanțe mai consistente  in schimbarea temperaturii.

2. Deci, procesul de vulcanizare presupune adaosul de chimicale în cauciuc. Sunt nocive?
Puține substanțe chimice sunt complet benigne (apa poate fi letala dacă nu puteți înota), și este dificil să se evite produse chimice potențial dăunătoare atunci când selectarea se face  pentru a satisface cerințele de performanță tehnică.  Dar tine minte , ca  cineva trebuie să se ocupe de aceste substante chimice pentru a face produse din cauciuc. Provocarea la fabricarea cauciucului, ca și în viață, este de a gestiona riscurile în mod eficient . Vor exista diferite substanțe chimice pentru cauciuc, dar pot exista, de asemenea, ingrediente comune.
3. Există adăugate substanțe chimice în TPEs?
Care va depinde de tipul de TPE, dar cu siguranță substanțele chimice de vulcanizare nu sunt necesare. TPEs pot conține mai puține substanțe chimice, dar dezavantajul este că acestea nu pot egala performanța de cauciuc  vulcanizat.   Ca cauciuc, TPEs poate fi moale și flexibil, dar, ca termoplastice, acestea sunt predispuse să se strecoare și se va deforma la căldură.
4. De ce sunt mai multe produse din cauciuc negru?
Acest lucru se datorează faptului că negrul de fum (spre laic, “funingine”) este încorporată în cauciuc. Negrul de fum este proiectat să aibă o dimensiune a particulelor controlată, iar în cele mai bune  negru de fum pot fi agenți puternici de armare în cauciuc. Negru de fum oferă, de asemenea, o anumită protecție împotriva atacurilor UV. Asta înseamnă că este probabil să fie mult mai puternice, mai dure și mai de durată decât un cauciuc non-negru echivalent un cauciuc negru.
5. Sunt granule de cauciuc colorate mecanic inferior de granule de cauciuc negre?
Dacă vorbim despre cauciucuri din granule pentru sport și suprafețele de joc – anvelope și etilen propilen dienă monomer (EPDM), cauciuc – răspunsul este da. Un cauciuc de culoare nu se poate compara în mod normal de performanță atins cu un negru
Versiunea de același tip. Dacă această diferență contează depinde de nivelul de performanță necesar.
6. Care este diferența dintre EPDM cauciuc și anvelope?
Evident, anvelope auto și camioane sunt intotdeauna de culoare neagra. De obicei materia prima utilizate în anvelope sunt, de obicei, amestecuri – selectat pentru a oferi performanțe optime într-o aplicație care cere putere, oboseală și rezistență la abraziune. EPDM este un cauciuc de uz general: ea are o bună rezistență la intemperii, deși performanță mecanică este puțin probabil să fie mai  mare decat  pentru cauciuc anvelope.
7. Dar granule de cauciuc anvelope este de la anvelope uzate – nu ar putea fi acest lucru  variabil?
Orice produs fabricat este potențial variabil în cazul în care calitatea nu este controlată în mod eficient. Acest lucru este valabil și pentru produsele virgine sau reciclate. Cu produse din cauciuc, reciclarea trebuie să se confrunte cu variabilitatea materiei prime, în timp ce producătorul de produse din cauciuc virgine trebuie să controleze amestecare și vulcanizare.
Cum fiecare reușește depinde de eficacitatea sistemelor lor de asigurare a calității respective. Site-uri diferite pot executa diferite, indiferent de materia primă – clientul este judecătorul final de aici.
8. Există două moduri de a crea granule. Este anvelopa criogenic-sol granule diferit de produsul temperatura mediului ambiant?
Ambele sunt produse de defalcare mecanice, dar traseul criogenic exploateaza ruperii fragile și oferă granule neted. Lacrimi Metoda ambientală din cauciuc și dă granule dur, cu care se confruntă. Deci, există o diferență în forma de  granule. Diferența de performanță în granule vrac este neclara.
9. Pot diferitelor substanțe chimice folosite in  cauciuc vulcanizat sa iasa ?
Aceste substanțe chimice au fost puse în cauciuc pentru a îndeplini un anumit scop, și, în principal, rămâne ferm blocat în cauciuc. Experiență comună ne spune ca  acest lucru este atât de: produsele  din cauciuc nu se simt, de obicei, sub formă de pulbere sau gras. Cele mai wouldn’thesitate de la predarea uni  manechin de cauciuc vulcanizat pentru un copil.
În mod tradițional ne așteptă un cauciuc pentru a ne proteja de substanțe chimice, precum mănuși și șorțuri de exemplu, mai degrabă decât să introducă pericole de-al lor. Multe cauciucuri  fac materiale bune de barieră și pneurile sunt de așteptat să fie substanțial impermeabil.
10. Comunicate de urmărire trebuie să fie posibile , cum se produc ?
În cazul în care substanțe chimice pot scăpa, există trei mecanisme posibile: volatilizare, leșiere și, probabil, la contactul cu pielea.
Dar cuvantul cheie aici este “dacă”. Chiar migrația  este un proces selectiv, și depinde în întregime de condițiile predominante. Unele substanțe chimice se poate dovedi extrem de reticente să plece de  pe cauciuc.
11. Ceea ce iese de volatilizare?
Faptul că cauciucurile  au adesea un miros, dă la o parte faptul că ceva este volatilizarea. Același lucru este valabil pentru materiale familiare, cum ar fi piele sau lemn. Dar nasul este un organ foarte sensibil, și ceea ce este de a fi puse nu poate ajunge la foarte mult.
Există, de asemenea, o selectivitate de operare în cauciuc, și numai speciile cele mai volatile au posibilitatea de a scăpa în acest fel. Cercetarile au aratat acest lucru care  include unele impurități din polimerizarea originala și unele de-produse de vulcanizare și chimie stabilizare.
Desigur, un cauciuc de serviciu poate ridica specii din mediul înconjurător și le re-elibera ulterior.
12. Este ceva în vaporii care este nociv pentru sănătatea?
Fără îndoială, având în vedere gradul de sofisticare al analizei chimice moderne, o urmă de ceva poate fi găsit, care ar putea ridica probleme. Dar cauciuc este un produs bine stabilit în aplicații casnice și industriale, precum și un mare număr de oameni s-au descurcat fără
efecte secundare nocive.
Amintiți-vă că prima în linie pentru expunerea sunt cele din fabrica de cauciuc care se ocupa de proaspăt-vulcanizat cauciuc (fierbinte). Orice probleme de sanatate ar fi fost tratate cu mult timp înainte ca  cauciucul sa  ajunge la consumator.
13. Este adevărat că hidrocarburile aromatice policiclice (HAP), care sunt cancerigene, se gasesc in anvelope de cauciuc?
HAP sunt componente de uleiuri aromatice proces care oferă un rol important în procesul de prelucrare și performanța produsului. Grip este un lucru care beneficiază de prezența lor în cauciuc anvelope. Nu toate HAP sunt cancerigene, dar unele sunt cu siguranță.
14. Ar trebui să fie îngrijorati  operatori și utilizatori?
Ca la orice amenințare, pericol ar trebui să fie evaluat comparativ cu riscul de expunere. Aici riscul este legat de șansele de eliberare cancerigene HAP din cauciuc. Nu este de mirare acest lucru a fost obiectul de studiu extinse. De cercetare, pe parcursul a mai mult de 30 de ani, sugereaza ca cele cancerigene rămâne ferm puse în cauciuc. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt prea mare fierbere a prezenta riscuri de vapori (la fabricarea cauciucului sau temperaturi de serviciu) și prea insolubil în apă pentru a prezenta riscuri de filtrare.
15. HAP sunt întâlnite în altă parte?
Ele sunt distribuite pe scară largă în natură ca produsele de ardere (fum). HAP, inclusiv cele cancerigene, sunt poluanți atmosferici comune. În Marea Britanie și în altă parte, nivelurile de HAP în aer sunt monitorizate în mod regulat, ca parte din îngrijorarea față de calitatea aerului.
Stabilitatea mare de HAP le face poluanți de mediu persistente. Căldură intensă este declanșator pentru formarea lor și sunt întâlnite într-o serie de produse alimentare gătite.
16. Ceea ce iese de leșiere?
Aceasta depinde de ceea ce se infiltrează cu un solvent organic poate pătrunde și umfla cauciucul, și perturba astfel de asociații care ar servi altfel, să-și păstreze specii în cadrul cauciuc.
Cu drept solvent, diferite de cele de la fabricarea substanțelor chimice pot fi extrase din cauciuc. Chiar HAP pot fi extrase în acest fel. Dar acest lucru este posibil numai cu un solvent bun (adică un solvent organic) pentru cauciuc. Apa nu este un bun solvent pentru cauciuc: EPDM și cauciucuri anvelope sunt deosebit de rezistente la apă.
17. Ce zici de extracție de grăsime și de sudoare de la contactul cu pielea?
Este posibil ca contactul prelungit cu  pielea ar putea elimina specii de cauciuc, iar acest lucru ar putea duce la dermatita de contact pentru persoanele care sunt sensibile la speciile în cauză. Acesta nu poate fi un efect comun, dar aceasta este o condiție cunoscută: produse chimice pe suprafața de cauciuc sunt considerate a fi responsabile. Contact intim, care implică de obicei sub presiune, este necesară și probleme, în cazul în care lumea, sunt de obicei asociate cu îmbrăcăminte elastic.
În cazul în care este în cauză cauciuc de la pneuri, Agenția Daneză de Protecție a Mediului a studiat utilizarea de anvelope de joacă pentru copii și scenarii probabile de contact. Acestea includ contact cu pielea de până la o oră pe zi și, eventual, chiar unele administrarea orală. Această investigație detaliată a concluzionat că riscul potențial de sănătate este nesemnificativ.
18. Poate ceva se extrage cu apă?
Orice deja pe suprafața de cauciuc, sau care pot migra cu ușurință la suprafața de cauciuc, este potențial disponibil pentru extragerea prin orice contactarea lichid dacă este sau nu lichid este un bun solvent pentru cauciuc.
Există o selectivitate la locul de muncă aici, care pot facilita anumite pierderi la apă. Zinc, care este utilizat în mod obișnuit ca oxidul de zinc, poate fi pierdut în acest fel.
19. A fost gasit de zinc în levigatul din granule de cauciuc?
Da, dar efectul este dependentă de pH. Apele acide sunt mult mai eficiente la extragerea zinc. Testarea levigatului zinc cifrele deja într-un standard german pentru zonele gazon sintetic, și compatibilitatea de mediu trebuie să fie incluse în standardele europene .
În timp ce zincul este esențială pentru viață, nivelurile de toleranță variază de la o specie la alta, și au fost exprimate preocupări cu privire la impactul asupra speciilor acvatice (cum ar fi puricele de apă), în imediata apropiere a granulelor . Aceleași preocupări au fost exprimate asupra impactului asupra mediului al prafului de cauciuc generat în uzura pneurilor.
20. Care este cel mai bun pentru mediu?
Dacă există sau nu un efect local asupra mediului (de zinc), este o chestiune de dezbatere. Mormane de anvelope uzate sunt o chestiune de fapt. Regatul Unit singur produce 440.000 de tone de anvelope uzate în fiecare an. Haldele de anvelope uzate sunt inestetice, și să prezinte un teren propice pentru boli și o țintă pentru vandali.

DOTARI TERENURI SPORT
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASE DE PROTECTIE TERENURI TENIS
PLASE PORTI FOTBAL
FILEU DE TENIS
PLASE PROTECTIE CONSTRUCTII
BALON TENSIOSTATIC
INSTALATIE DE NOCTURNA
PLASE BASKET SI GOLF
ACCESORII
PAVAJE DIN CAUCIUC
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2,8 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 3,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 4,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 3 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 4 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 5 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 6 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIAMIDA
BORDURA PERIMETRALA
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj