gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
CATEGORII DE PRODUSE
HOME / BLOG / CATEGORII DE PRODUSE

Fotbal
Sisteme de gazon de fotbal sintetice, nu s-au schimbat considerabil în ultimii ani. Chiar și “noua generație” de cauciuc de umplere a produselor de fotbal au fost inventate în urmă cu mai mult de 20 de ani. Produsele au fost vândute pe baza de exemplu, grosime fibre (microni), greutate fibre (Dtex) și înălțimea gramada (mm). Termeni, cum ar fi monofilament comparativ cu un film fantă, fire de fibrilație, sau o fibră polietilenă rivalizând o fibra de nailon. Dar piața gazon sintetic rămâne dominată de producătorii de covoare și furnizorii de fibre care încearcă să-și vândă un sistem de gazon de fotbal bazat pe un fapt unic, cum ar fi grosimea de fibre sau înălțimea gramada.
Împreună cu parteneriate exclusive cu furnizorii cu experiență și producătorii, brevete și mărci comerciale Greenfields este capabil de a oferi o gamă de neegalat de sisteme fotbal gazon. De la produse economice, în cazul în care există restricții bugetare până la sisteme de inginerie la cheie prin care fiecare componenta a sistemului este cunoscut, testat și poate fi reprodus, sisteme care îndeplinesc condițiile pe care jucătorii le pasă.

Tenis
Greenfields ® este o organizație angajat cu experiență îndelungată în industria prelucrătoare, construcții, instalații și dezvoltarea de sisteme inovatoare de gazon sintetic. Cu o unică și completă de laborator in-house și parteneriate puternice exclusive. Greenfields poate oferi sisteme complete de gazon sintetic pentru o varietate de sporturi, face Greenfields inovatoare și de neegalat în industria de sport. Avem o vastă rețea de parteneri, dealeri și reprezentanți din întreaga lume, asigurând o ofertă locală de produse consistente și de calitate, cu profesionalism  după suportul  de vânzări.

Prin facilitatea noastră internă casa de testare ne străduim pentru a dezvolta produse care se potrivesc cu cerințele stricte ale sportului organelor de conducere din întreaga lume. Standarde de siguranță continuă să fie în prim-planul de dezvoltare a produselor noastre, dar avem, de asemenea, grijă să se concentreze asupra performanței pe termen lung.
De ce facem diferența?
Calitatea sistemelor de înaltă sport gazon.
O gamă largă de sisteme de inginerie unice și produse standard.
Organizație cu experiență, flexibilă și dedicată.
Ample de cercetare și dezvoltare.
Parteneriate exclusive cu furnizorii de componente ale sistemelor de gazon.
Tehnologia protejată de brevete și mărci comerciale.
Abordare inovatoare de cercetare, dezvoltare, producție și instalare.


Rugby

Multe s-au schimbat …. … Dar nu în jocul de rugby! Cu evoluția suprafețelor sintetice în ultimii ani, ocazia de a îmbunătăți stilul de joc cu teren de rugby nu a fost niciodată mai bine. Doar imaginativa un joc si antrenament, fără gândul de alunecarea în noroi rece și umed.
Greenfields are peste 20 de ani de experiență în cercetare, dezvoltare, instalare și întreținere a suprafețelor sintetice adecvate pentru îmbunătățirea generală a jocului. Cele mai noi produse ale  noastre au fost dezvoltate pentru a îmbunătăți în mod specific aspecte, cum ar fi rezistenta la alunecare, absorbție de șoc și confortul de jucatori.
Greenfields ® este o organizație angajata cu experiență îndelungată în industria prelucrătoare, construcții, instalații și dezvoltarea de sisteme inovatoare de gazon sintetic. Cu o unică și completă de laborator in-house și parteneriate puternice exclusive. Greenfields poate oferi sisteme complete de gazon sintetic pentru o varietate de sporturi, face ca  Greenfields sa fie  inovatoare și de neegalat în industria de sport. Avem o vastă rețea de parteneri, dealeri și reprezentanți din întreaga lume, asigurând o ofertă locală de produse consistente și de calitate, cu profesionalism  după suportul de vânzări.

DOTARI TERENURI SPORT
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASE DE PROTECTIE TERENURI TENIS
PLASE PORTI FOTBAL
FILEU DE TENIS
PLASE PROTECTIE CONSTRUCTII
BALON TENSIOSTATIC
INSTALATIE DE NOCTURNA
PLASE BASKET SI GOLF
ACCESORII
PAVAJE DIN CAUCIUC
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2,8 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 3,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 4,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 3 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 4 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 5 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 6 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIAMIDA
BORDURA PERIMETRALA
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj