gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
CUMPARAREA UNUI GAZON ARTIFICIAL
HOME / BLOG / CUMPARAREA UNUI GAZON ARTIFICIAL

Cu totii suntem tentati de chilipiruri, indiferent de produsul sau serviciul pe care dorim sa il achizitionam. Tendinta de a cauta un lucru care este mai ieftin in detrimentul unuia mai scump este una fireasca, fapt ce se aplica si in cazul gazonului artificial. O diferenta mare de pret fata de restul pieteii, ne-ar putea „vraji” sa cumparam produsul respectiv fara a lua in calcul si alte aspecte referitoare la calitatea si durabilitatea investitiei. Pierderile pe termen lung pot fi considerabile, avand in vedere ca un gazon artificial de calitate ar trebui sa reziste pe teren pana la 10 ani.

Un distribuitor sau o firma care ne pune in fata o oferta de pret cu 60-70% sub restul pietei, fie ea chiar si pentru un brand renumit de gazon artificial, ridica semne de intrebare si ar trebui sa ne faca sa analizam atent caracteristicile acestui chilipir.

Pentru o analiza corespunzatoare trebuie sa avem in vedere ca, desi pe piata exista mai multe tipuri de gazon sintetic, exista numai doua tipuri de fire de iarba sintetica – din nylon si din polietilena.

Firele de nylon se preteaza pentru amenajarea sau decorarea curtilor si teraselor, datorita uzurii mai reduse la care este supus gazonul si pentru care e indicat un pret mai redus. Insa, pentru un teren de fotbal, tenis sau pentru un teren multifunctional, unde traficul este mult crescut, alegerea corecta ar fi aceea a unui gazon sintetic cu fire din polietilena. Avantajul sistemului de polietilena este faptul ca permite un spatiu de umplere mai mare cu nisip si granule de cauciuc, astfel crescand rezistenta in timp a gazonului si de asemenea calitatea jocului prin amortizarea cazaturilor si scaderea presiunii asupra articulatiilor jucatorilor.

 

Preturile standard de pe piata se incadreaza intre 10 si 30 de euro.  Cele mai scumpe pot fi  chiar atestate calitativ FIFA sau UEFA, care au inaltimea firului de iarba calculata in functie de tipul de sport practicat si sunt confectionate din cele mai bune materiale.

 

Deci, atunci cand doriti instalarea unui gazon sintetic tineti cont in primul rand de nevoile dumneavoastra si apoi treceti la alegerea celui mai bun pret!

 

DOTARI TERENURI SPORT
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASE DE PROTECTIE TERENURI TENIS
PLASE PORTI FOTBAL
FILEU DE TENIS
PLASE PROTECTIE CONSTRUCTII
BALON TENSIOSTATIC
INSTALATIE DE NOCTURNA
PLASE BASKET SI GOLF
ACCESORII
PAVAJE DIN CAUCIUC
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2,8 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 3,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 4,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 3 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 4 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 5 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 6 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIAMIDA
BORDURA PERIMETRALA
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj