gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
DOTAREA UNUI TEREN CU GAZON SINTETIC
HOME / BLOG / DOTAREA UNUI TEREN CU GAZON SINTETIC

Dupa construirea unui teren cu gazon sintetic trebuie sa va orientati atentia catre dotarea acestuia. Spre deosebire de gazonul sintetic instalat intr-o curte sau pe o peluza, care nu necesita dotari, terenurile de sport necesita o atentie sporita privind dotarile care tin de protectia, atat a jucatorilor cat si a persoanelor aflata in apropierea acestor terenuri. Astfel trebuie sa luati in considerare imprejmuirea terenului de sport atat pe partile laterale cat si partea superioara a acestuia daca este cazul. Acest lucru se poate realiza cu plase de protectie sintetice de diferite dimensiuni, luand in calcul sporturile practicate pe terenul respectiv. Astfel daca ati instalat un gazon sintetic dedicat fotbalului atunci este suficient sa dotati terenul de sport cu o plasa de protectie cu ochiuri mai mari; in cazul in care ati optat pentru un gazon sintetic multisport, pe care se poate practica si tenis atunci trebuie sa luati in considerare marimea redusa a mingii utilizate in joc, astfel imprejmuirea terenului de sport trebuie realizata utilizand plasa de protectie cu ochiuri mai mici pentru a preveni trecerea mingii de spatiul de joc. Imprejmuind un teren cu o plasa de protectie sintetica veti reusi sa imbunatati si calitatea jocului, eliminand frustrarile jucatorilor atunci cand mingea trebuie recuperata de pe spatiile invecinate terenului de sport; in acelasi timp veti proteja persoanele (mai ales copiii) sau obiectele (de ex. Masinile) aflate in apropierea terenului de sport.

 

In functie de sportul practicat pe terenul de sport acesta trebuie dotat si cu accesorii pentru sporturile respective. Astfel, in cazul in care pe terenul de sport se practica fotbal atunci trebuie sa aveti in vedere dotarea acestuia cu porti de fotbal echipate cu plase de protectie cu rezistenta sporita. In cazul practicarii tenisului trebuie sa echipati terenul de sport cu un fileu specific practicarii acestui sport. Si in acest caz trebuie sa aveti in vedere achizitionarea unui produs de calitate superioara.

 

Un alt aspect important care trebuie luat in considerare cand vine vorba de dotarea unui teren de sport este acela de a pune la dispozitia jucatorilor un vestiar echipat cu dotarile necesare. Uneori, lipsa unui vestiar poate deveni neplacuta pentru jucatori pentru ca acestia sunt nevoiti sa-si schimbe echipamentul sportiv cu cel de strada pe terenul de sport.

DOTARI TERENURI SPORT
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASE DE PROTECTIE TERENURI TENIS
PLASE PORTI FOTBAL
FILEU DE TENIS
PLASE PROTECTIE CONSTRUCTII
BALON TENSIOSTATIC
INSTALATIE DE NOCTURNA
PLASE BASKET SI GOLF
ACCESORII
PAVAJE DIN CAUCIUC
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 2,8 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 3,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIETILENA 4,2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 2 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 3 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 4 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 5 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIPROPILENA 6 mm
PLASA DE PROTECTIE POLIAMIDA
BORDURA PERIMETRALA
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj