gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
ADEZIV 160
HOME / GAZON ARTIFICIAL / ADEZIVI SI BANDA MONTAT GAZON / ADEZIV 160
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
Adeziv bicomponent pentru gazon artificial
- cu 20 % consum mai mic
- se poate aplica pe umed si la temperaturi joase
- cu 20 % consum mai mic
Adeziv bicomponent poliuretanic pentru lipirea gazonului artificial pe lolia de polyester Eurotape U sau pe Eurotape F.
Atat pentru interior cat si pentru exterior.
Priza rapida.
Cod de toxicitate GISCODE RU 1.
Ambalaj 10 kg + 1,5 kg Intaritor pentru PU.
Fisa tehnica Adeziv 160
eurocol the strong connection
TURF ADHESIVE 160
Adeziv bicomponent pentru gazon artificial
Proprietati:
Rezistent la intemperii
Tasare redusa
Pelicula flexibila de adeziv
Fara continut de solventi
Culoare verde
Adeziv pentru :
Lipirea gazonului artificial la imbinari si pe linia de demarcatie a terenului de joc, pe banda din fibre de polyester (849 Forbo KR Seam Tape), pentru interior si exterior.
Date tehnice:
Baza Poliuretan, Intaritor: izocianat
Culoare verde maro
Consistenta pastoasa
Densitate aproximativ 1,53g/cm3
Material de curatat Helmitin Solution 694
Intaritor 49533
Dozaj 100 parti (greutate) de Forbo 150 la 15 parti (greutate) de intaritor 49533
Timp de instalare aproximativ 60 minute **
Mod de aplicare spatula, de ex. TKB/B2-B3, in functie de stratul inferior al pardoselii finale
Consum 500-1300 g/mp, in functie de stratul suport
Timp de maturare aproximativ 12 ore
Conditii de depozitare galetile inchis etans, la 5-40 grade Celsius, in loc uscat, recipientele deschise trebuie re-sigilate etans imediat dupa utilizare si consumate de preferinta cat mai rapid posibil
Sensibilitate la inghet - nu
GISCODE comp. A: nu comp. B: Xn EMICODE RU1
*Vascozitatea indicata mai sus are la baza o temperatura de 20 grade Celsius in momentul productiei. Pe durata depozitarii pot aparea abateri minore.
**Datele mentionate mai sus au fost obtinute in conditii de laborator. Avand in vedere marea varietate de situatii concrete de aplicare la fata locului, datele amintite trebuie avute in vedere doar ca norma de referinta.
Stratul suport:
Suprafata suport trebuie sa fie rezistenta la incarcari statico-dinamice si adecvata amenajarii terenurilor de sport, fara defecte. Trebuie sa existe posibilitatea drenarii apei. Suprafata suport trebuie sa fie solida si ferma, in conformitate cu reglementarile relevante aplicabile.
Instructiuni de utilizare:
Amestecati bine adezivul si intaritorul pana la obtinerea unui amestec omogen. Nu folositi parti de adeziv ce se lipesc pe marginea recipientului. Va recomandam sa turnati mixtura intr-o galeata curata si sa amestecati din nou, pentru a va asigura de obtinerea unui material omogen.
Amestecati cantitatea de adeziv ce poate fi aplicata in limitele timpului de instalare (aproximativ 40-60 minute, in functie de climat). Temperaturile mai ridicate accelereaza procesul de intarire a amestecului, cele mai scazute il intarzie.
Gazonul artificial se aseaza pe suprafata suport, adezivul fiind aplicat pe banda marginala de poliester (849 Forbo KR Seam Tape). Cantitatea necesara de adeziv depinde in functie de stratul inferior al pardoselii finale. Imediat dupa aplicarea adezivului pe benzi, stratul de gazon poate fi montat in decurs de maximum 50 de minute (23 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului, mixtura proaspat realizata). Timpul de instalare depinde de temperatura mediului ambient, umiditatea aerului si temperatura suprafetei suport. Daca gazonul este montat mai tarziu de 50 de minute, atunci capacitatea de priza durabila a adezivului nu mai poate fi garantata.
Dupa montarea gazonului artificial, valtuiti bine suprafata sau folositi in acest scop o bara cilindrica.
Aceeasi procedura e valabila si pentru aplicarea liniei de demarcatie a terenului de joc.
Conditii de mediu: Temperatura ambientului, adezivului, suprafetei suport si stratului acopoeritor al pardoselii trebuie sa fie intre 15-25 grade Celsius, iar umiditatea relativa a aerului sa nu depaseasca 80%. Temperaturile mai scazute influenteaza negativ consistenta adezivului, prelungind perioada necesara maturarii. Temperaturile mai ridicate cauzeaza o prea mare lichiditate a adezivului, fapt ce implica folosirea unei cantitati mai mari. Totodata, in cazul temperaturilor mai ridicate, operatiunea aplicarii amestecului de adeziv si intaritor trebuie derulata foarte rapid.
In timpul aplicarii adezivului nu trebuie sa ploua, fiind interzisa continuarea lucrarilor in cazul unei suprafete suport ude ori a prezentei pe aceasta a oricarui material ud.
Nota:
Va rugam sa folositi solutia Forbo Solution 694 pentru a curata sculele si petele de adeziv inaintea uscarii acestuia. Petele deja solide de adeziv nu se mai pot indeparta decat mecanic. intaritorul 49533 este sensibil la umezeala: in consecinta galetile trebuie inchise etans si depozitate in loc uscat.
E recomandabila purtarea manusilor de protectie deoarece ambele componente (A si B) pot penetra porii din piele si sunt dificil de indepartat.
Produsul contine ingrediente periculoase. Acordati atentie fisei de siguranta a materialului.
Nu amestecati produsul cu alt material daca nu este expres indicat astfel. Galetile deschise trebuie re-sigilate etans imediat dupa utilizare si consumate de preferinta cat mai rapid posibil.
Trebuie respectate intocmai normele si reglementarile aplicabile in domeniu. Respectati totodata specificatiile tehnice ale materialelor auxiliare.In afara Germaniei, se aplica reglementarile nationale in vigoare, a caror cunoastere incumba asupra utilizatorului.
Ambalare: Adeziv 160 2-C pentru gazon artificial - ambalat in galeti de 10 kg net, intaritorul 49533 in q recipiente de 1,5 kg
Ambele componente se livreaza ca set de 11.5 kg - 10 kg + galeata plastic de 1,5 kg
Ambele componente se livreaza ca set de 11.5 kg - 10 kg + galeata plastic de 1,5 kg
Nota speciala:
Prezentele informatii referitoare la produs au la baza deopotriva experiente de laborator si lucrari practice. Marea diversitate a materialelor, procedurilor de lucru, conditiilor locale si metodelor de depozitare fac insa imposibila garantarea rezultatelor procesului propriu-zis. Orice aplicare diferita de cele specificate in prezentele informatii tehnice necesita aprobarea noastra, altminteri Forbo isi declina orice raspundere. In consecinta, se recomanda clientilor sa identifice metodele optime pentru cazul lor particular prin intermediul unor teste. Termenii si conditiile generale de afaceri ale companiei se aplica.
Prezentele informatii tehnice inlocuiesc si prevaleaza asupra prevederilor oricaror fise tehnice si informatii referitoare la produs publicate la o data anterioara.
GAZON ARTIFICIAL
GAZON SINTETIC TENIS
GAZON ARTIFICIAL MULTISPORT
GAZON SINTETIC RUGBY
GAZON ARTIFICIAL HOCHEI
GAZON SINTETIC DECORATIV
NOU ! BAZE SPORTIVE PERSONALIZATE
ADEZIVI SI BANDA PENTRU MONTAT GAZON ARTIFICIAL
ADEZIVI SI BANDA MONTAT GAZON
BANDA 849 EUROTAPE U
BANDA 849 EUROTAPE F
ADEZIV 160
ADEZIV 149
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj