gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
ADEZIV 149
HOME / GAZON ARTIFICIAL / ADEZIVI SI BANDA MONTAT GAZON / ADEZIV 149
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
Adeziv pentru gazon artificial
Adeziv bicomponent poliuretanic, fara solventi, colorat in verde pentru lipirea gazonului artificial pe folia de polyester 849 KR.
In special pentru exterior.
Produs de completare: Aktivator D pentru accelerarea intaririi adezivului, de exemplu la temperaturi joase.
Certificat pentru sport: ISA Sport EN14836.
Cod de toxicitate GISCODE RU 1
Ambalaj 12 kg +1,2 kg intaritor 500LF
Fisa tehnica Adeziv 149
eurocol the strong connection
2-K-KUNSTRASENKLEBSTOFF 149
Adeziv bicomponent pentru gazon artificial
Proprietati:
Foarte bun riflaj
Rezistenta la intemperii
Pelicula flexibila de adeziv
Fara continut de solventi, neinflamabil
Culoare verde
Certificat ISA EN 14836
Adeziv pentru:
Pentru lipirea gazonului sintetic de-a lungul imbinarilor si pe linia de demarcatie a terenului pe banda din fibre de poliester (Forbo 849 Eurotape U / 842 Eurotape F), pentru utilizare la interior si exterior
Date tehnice :
Baza Poliuretan Componenta B: izocianat
Culoare Verde maro .
Consistenta pastoasa .
Densitate mixtura aproximativ 1,65 g/cm3 .
Agent de curatare Solutie Helmitin 694 .
intaritor intaritor 500 LF.
Reteta de amestec 100 parti (greutate) de 149 Forbo Euromix PU Sport Extra la 10 parti (greutate)
de intaritor 500 LF . Durata de viata in recipientul deschis aproximativ 60-70 minute.*
Timpul de aplicare a pardoselii aproximativ 90 minute.*
Mod de aplicare spatula, de exemplu TKB/B2-B3, in functie de tipul stratului inferior al pardoselii finale.
Consum 800-1000 g/mp in functie de tipul pardoselii finale .
Timp de maturare aproximativ 12 ore .
Durata de valabilitate aproximativ 12 luni .
Conditii de depozitare recipientul inchis etans, la 5-40 grade Celsius, in loc uscat, recipientele deschise trebuie re-inchise etans si consumate cat de repede posibil.
Sensibil la inghet .
Codificare GefStoffV* componenta (A)-nu componenta (B)-Xn
GISCODE RU1
Fisa de siguranta a materialului disponibila la cerere
* Datele mentionate mai sus au fost obtinute in conditii de laborator. Avand in vedere marea varietate de situatii concrete de aplicare la fata locului, datele amintite trebuie avute in vedere doar ca norma de referinta.
** Reglementarile germane privitoare la materialele periculoase
Stratul suport:
Suprafata suport trebuie sa fie rezistenta la incarcari statico-dinamice si adecvata amenajarii terenurilor de sport, fara defecte. Trebuie sa existe posibilitatea drenarii apei. Suprafata support trebuie sa fie solida si ferma, in conformitate cu reglementarile relevante aplicabile.
Instructiuni de utilizare:
Amestecati bine adezivul si intaritorul pana la obtinerea unui amestec omogen. Nu folositi parti de adeziv ce se lipesc pe marginea recipientului.
Amestecati cantitatea de adeziv ce poate fi aplicata in limitele timpului de instalare (aproximativ 90 de minute, in functie de climat). Temperaturile mai ridicate accelereaza procesul de intarire a amestecului, cele mai scazute il intarzie.
Gazonul artificial trebuie asezat pe suprafata suport, stratul acoperitor ridicat iar adezivul aplicat pe banda marginala de poliester (849 Eurotape U ,842 Eurotape F). Cantitatea utilizata de adeziv depinde de structura stratului inferior al covorului de gazon.
Imediat dupa aplicarea adezivului pe benzi, stratul de gazon poate fi montat in decurs de maximum 90 de minute . Timpul de instalare depinde de temperatura mediului ambient, umiditatea aerului si temperatura suprafetei suport. Daca gazonul este montat mai tarziu de 90 de minute, atunci capacitatea de priza durabila a adezivului nu mai poate fi garantata.
Dupa montarea covorului de gazon artificial, va rugam sa presati bine suprafata folosind o rola.
Aceeasi procedura e valabila si pentru aplicarea liniei de demarcatie a terenului de joc.
Conditii de mediu:
Temperaturile mai scazute influenteaza negativ consistenta adezivului, prelungind perioada necesara maturarii. Temperaturile mai ridicate cauzeaza o prea mare lichiditate a adezivului, fapt ce implica folosirea unei cantitati mai mari. Totodata, in cazul temperaturilor mai ridicate, operatiunea aplicarii amestecului de adeziv si intaritor trebuie derulata foarte rapid.
in timpul aplicarii adezivului nu trebuie sa ploua sau sa fie ceata. Pentru atare conditii meteorologice va recomandam Forbo 160 2 K Turf Adhesives.
Nota:
Va rugam sa folositi solutia Forbo Solution 694 pentru a curata sculele si petele de adeziv inaintea uscarii acestuia. Petele deja solide de adeziv nu se mai pot indeparta decat mecanic. intaritorul 500 LF este sensibil la umezeala: in consecinta galetile trebuie inchise etans si depozitate in loc uscat.
E recomandabila purtarea manusilor de protectie deoarece ambele componente (A si B) pot penetra porii din piele si sunt dificil de indepartat.
Produsul contine ingrediente periculoase. Acordati atentie fisei de siguranta a materialului.
Nu amestecati produsul cu alt material daca nu e expres indicat astfel. Aveti va rugam in vedere fisele tehnice ale materialelor auxiliare. Trebuie respectate intocmai normele si reglementarile aplicabile in domeniu. In afara Germaniei, se aplica reglementarile nationale in vigoare, a caror cunoastere incumba asupra utilizatorului.
Ambalare:
149 Eurosol PU Sport Extra - ambalat in recipiente de 12 kg net
intaritorul 500 LF - ambalat in recipiente de 1,2 kg net
Ambele componente se livreaza ca set
Nota speciala:
Prezentele informatii referitoare la produs au la baza deopotriva experiente de laborator si lucrari practice. Marea diversitate a materialelor, procedurilor de lucru, conditiilor locale si metodelor de depozitare fac insa imposibila garantarea rezultatelor procesului propriu-zis. Orice aplicare diferita de cele specificate in prezentale informatii tehnice necesita aprobarea noastra, altminteri Forbo isi declina orice raspundere. In consecinta, se recomanda clientilor sa identifice metodele optime pentru cazul lor particular prin intermediul unor teste. Termenii si conditiile generale de afaceri ale companiei se aplica.
Prezentele informatii tehnice inlocuiesc si prevaleaza asupra prevederilor oricaror fise tehnice si informatii referitoare la produs publicate la o data anterioara.
GAZON ARTIFICIAL
GAZON SINTETIC TENIS
GAZON ARTIFICIAL MULTISPORT
GAZON SINTETIC RUGBY
GAZON ARTIFICIAL HOCHEI
GAZON SINTETIC DECORATIV
NOU ! BAZE SPORTIVE PERSONALIZATE
ADEZIVI SI BANDA PENTRU MONTAT GAZON ARTIFICIAL
ADEZIVI SI BANDA MONTAT GAZON
BANDA 849 EUROTAPE U
BANDA 849 EUROTAPE F
ADEZIV 160
ADEZIV 149
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj