gazon sintetic gazon artificial plase protectie pavaj cauciuc pavele cauciuc dale cauciuc
HOME
despre noi
SERVICII
ce facem
BLOG
articole
REFERINTE
portofoliu lucrari
CONTACT
si localizare
PAVAJE DIN CAUCIUC
HOME / DOTARI TERENURI SPORT / PAVAJE DIN CAUCIUC
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
HOBBY
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
NON PROFIL
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
PIN-HOLE
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
EASY
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
PUZZLE
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
SPECIAL
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
BORDURA
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
MARGINI
PROPRIETATI ALE PAVAJULUI DIN CAUCIUC
1. Caracteristicile generale ale acestui material
Pavajul este fabricat din amestec de granule de cauciuc reciclat (anvelope uzate SBR) si liant poliuretanic incolor sau colorat. Acesta este utilizat in special pentru zonele de impact ale locurilor de joaca, sali de sport multifunctionale, curti,alei ,terase, hambare, restaurante de vara, ciclism si piste pietonale,placare trepte de beton ,piscine ,pontoane,depozite si hale industrial,grajduri , ferme zootehnice,gradini zoologice, garaje , demisoluri,patinoare,sali de forta.
2. Depozitarea si ambalarea
Dalele de cauciuc sunt expediate pe paleti de lemn de dimensiuni 1 050 x 1 050 mm, ambalate in folie de protectie.Pavajul poate fi depozitat fara paleti numai pe o zona plana. Pavelele in timpul depozitarii trebuie sa fie protejate fata de radiatiile solare directe intr-un mediu uscat. Numarul de bucati (m2) de dale ambalate pe un palet depinde de grosimea si profilul de pavaj individuale.
3. Zona de impact
Pavajul din cauciuc este in conformitate cu Standardele europene EN 1177 si EN 1176,cu HIC- inaltimea de cadere libera intre 0,7 - 2,95 m, in functie de grosimea pavajului, care este intre 20 mm - 75 mm si tipul profilului.
4. Proprietati tehnice si fizice
Pavajul din cauciuc este permeabil, fiind rezistent la conditiile meteorologice (ninsoare, ploaie, inghet, temperaturi inalte), dar dupa instalarea in exterior sub influenta radiatiilor solare poate conduce la schimbarea usoara a culorii. In timpul instalarii este necesar sa se ia in considerare diferentele termice semnificative , prin urmare influenta acesteia asupra dimensiunii pavajului din cauciuc.
Pavajul din cauciuc are domenii de utilizare foarte variate datorita calitatilor si avantajelor pe care le prezinta:
- absorb socul mecanic, reducand riscul de accidentare in cazul unei caderi
- sunt antiderapante in orice conditii
- permit scurgerea apei prin absorbtia intre granulele de cauciuc
- sunt estetice si ecologice
- rezistente la intemperii (inghet si dezghet, raze UV)
- termoizolante, fonoizolante
- suporta greutati mari, absoarb vibratiile
- instalarea este rapida
- nu necesita intretinere
- rezistente la solutiile chimice cu concentratie scazuta
Pavajul este produs in culori precum negru, rosu si verde.
Conditii generale pentru instalarea pavelelor din cauciuc
- Sub-baza, precum si pavajul de cauciuc inainte de instalare trebuie sa fie uscat si lipsit de impuritati.
- Va recomandam sa asezati dalele aproape de locul de instalare min. 8 ore inainte de inceperea lucrarii, in scopul adaptarii termice .
- Pavajului din cauciuc trebuie sa fie instalat la temperaturi de la 10 C la 25 C pe vreme uscata.
- Pavelele din cauciuc poate fi aplicat poate fi aplicat pe beton, asfalt, sub-baza de nisip , pietris , pamant.
- Pentru a proteja integritatea suprafatei, este necesar sa se delimiteze suprafata pavajului din cauciuc cu borduri sau de grinzi din lemn.
- pavajul poate fi modificat dimensional ,taiat printr-o linie dreapta cu ajutorul unui cutit .
Instalarea pavajului de cauciuc, fara lipire pe pat de pietris
Stratul de baza , de obicei, este format din 15-29 cm de piatra sparta 0-32 mm, bine tasata cu conditia de drenare a apelor pluviale. Pe acest strat se raspandeste 3-5 cm substrat de nisip de 1-8 mm . Dupa nivelare se aseaza piesele individuale ale pavajului din cauciuc si ulterior se taseaza cu o placa de vibratii.
- Pentru instalare pe nisip sau sub-baze similare ar trebui sa fie utilizate produse din cauciuc cu grosimea de min 40 mm cu profil, in scopul de a evita deformarile si miscarea placilor.
Instalarea pavajului de cauciuc pe sub-baza de beton
- sub-baza de beton trebuie sa fie inainte de instalare plata, fara impuritati, praf, apa, fisuri semnificative etc.
- In timpul instalarii, se recomanda pentru lipirea dalelor de beton , adezivi poliuretanice. Temperatura minima nu trebuie sa scada mai jos de 10 C, la vreme uscata.Umiditatea actioneaza la adezivi poliuretanici ca un catalizator, prin urmare,betonul si pavajul trebuie sa fie uscate.
Instalarea pavajului de cauciuc pe sub-baza de asfalt
- sub-baza de asfalt trebuie sa fie inainte de instalare plata, fara impuritati, grasimi, ulei, apa, etc. La zonele de asfalt noi este necesar sa se astepte aproximativ 30 de zile, pana la stratul de asfalt este corect uscat.
In timpul instalarii, se recomanda adezivi poliuretanice. Temperatura minima nu trebuie sa scada mai jos de 10 C, la vreme uscata.Umiditatea actioneaza la adezivi poliuretanici ca un catalizator, prin urmare, asfaltul si pavajul trebuie sa fie uscate. In timpul perioadei de depunere si intarire a adezivului trebuie sa se asigure temperatura uniforma.
DOTARI TERENURI SPORT
PLASE DE PROTECTIE TERENURI FOTBAL
PLASE DE PROTECTIE TERENURI TENIS
PLASE PORTI FOTBAL
FILEU DE TENIS
PLASE PROTECTIE CONSTRUCTII
BALON TENSIOSTATIC
INSTALATIE DE NOCTURNA
PLASE BASKET SI GOLF
ACCESORII
PAVAJE DIN CAUCIUC
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 9001:2008
gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie
CERTIFICAT
ISO 14001:2005
MARSTANSPORT © 2014
CONTACT@MARSTANSPORT.RO 0740 162 201
inchiriere teren sintetic inchiriere teren sintetic cluj gazon sintetic gazon artificial gazon artificial gazon sintetic plase protectie
web design cluj
inchiriere apartamente cluj vanzare apartamente cluj agentie imobiliara cluj invitatii botez invitatii nunta sala evenimente cluj sala nunti cluj sala nunta cluj rent a car cluj inchiriere masini cluj rent a car satu mare rent a car baia mare pizza cluj livrare pizza cluj pizza darius mancare cluj livrare pizza la domiciliu cluj mobila la comanda cluj canapele cluj saltele cluj coltare cluj mobila cluj bucatarie la comanda cluj plasa protectie plasa de protectie plase protectie plase de protectie plasa sport plase sport fileu tenis filee tenis dale cauciuc pavaj cauciuc pavele cauciuc plase ski plase partie schi plasa schela plasa constructii plasa agricultura plasa umbrire gazon decorativ gazon sintetic gazon artificial apartamente floresti apartamente floresti magazin online gratuit web design cluj advertising cluj seo cluj soft imobiliar website agentie imobiliara fitness cluj cycling cluj zumba cluj masaj cluj trx cluj kangoo jumps cluj dans cluj aerobic cluj sala sport cluj sala cluj